Internet scriptieprijs 2021 – Stuur je scriptie in en maak kans op € 2.000,-

28 oktober 2021

Brinkhof organiseert ook dit jaar weer de Internet Scriptieprijs voor de beste juridische masterscriptie op het gebied van internet en recht. De winnende scriptie wordt beloond met een geldbedrag van € 2.000,- en online gepubliceerd.

Meedoen? Stuur je scriptie uiterlijk 31 december 2021 in via www.internetscriptieprijs.nl, vergezeld van een kopie van het cijferbriefje. De prijsuitreiking vindt in het voorjaar van 2022 plaats op een nader aan te kondigen juridisch symposium op het kantoor van Brinkhof in Amsterdam. Op dat juridisch symposium lichten de finalisten hun scriptie kort toe, waarna de jury een winnaar kiest.

Over de Internet Scriptieprijs

Brinkhof looft de Internet Scriptieprijs al meer dan 10 jaar uit. Eerdere edities organiseerde zij in verschillende formats samen met o.a. XS4ALL, de Koninklijke Hollandse Maatschappij der Wetenschappen, Google, Greenhost en SIDN. Sinds 2020 is de (juridische) prijs terug in eigen beheer. Met de Internet Scriptieprijs wil Brinkhof studenten aanmoedigen zich te specialiseren in dit actuele en dynamische rechtsgebied en een podium bieden aan excellente studenten. Brinkhof vindt het belangrijk dat studenten de kans krijgen om zichzelf te presenteren en om contacten te leggen in de wereld van het informatierecht.

www.internetscriptieprijs.nl