Prof. Bernt Hugenholtz is Of Counsel bij Brinkhof

23 mei 2022

Brinkhof is trots en verheugd om te kunnen melden dat Bernt Hugenholtz, emeritus hoogleraar intellectuele eigendom aan de Universiteit van Amsterdam, vanaf mei 2022 parttime aan Brinkhof verbonden zal zijn als ‘of counsel’.

Bernt Hugenholtz is een internationaal vermaard expert op het gebied van het informatierecht en het auteursrecht in het bijzonder. Hij was jarenlang directeur van het Instituut voor Informatierecht van de UvA en heeft daarnaast ruime ervaring opgedaan in de rechtspraktijk, als advocaat/partner bij Stibbe en als raadsheer-plaatsvervanger bij diverse gerechtshoven. Bij Brinkhof zal Bernt Hugenholtz betrokken zijn bij de opleiding en begeleiding van jonge advocaten en de advisering aan cliënten.

Bernt Hugenholtz: Brinkhof is een topkantoor op het gebied van informatierecht en intellectuele eigendom, op een van de mooiste plekken van Amsterdam. Ik verheug mij erop mijn kennis en ervaring met de advocaten van Brinkhof te kunnen delen.

Remy Chavannes: Bernt combineert een brede knowhow met een kritische, open blik en een uniek vermogen om academische inzichten te vertalen naar de praktijk. We kijken uit naar deze nieuwe samenwerking.