STEP In-housedag

Wil je ons kantoor beter leren kennen en kennis maken met de advocatuur? Schrijf je dan in voor de STEP In-housedag bij Brinkhof. Deze dag wordt één keer per jaar door ons georganiseerd in samenwerking met STEP.

Tijdens de STEP in-house dag werk je in teamverband en samen met onze advocaten aan een echte casus (met échte cliënten van ons kantoor). Je gaat een intakegesprek afnemen en de cliënt naar het pleidooi begeleiden. Aan het eind van de dag bepleit je de casus die je hebt voorbereid. Uiteraard krijg je daarvoor wat tips & tricks mee.

Gedurende de dag leer je onze advocaten kennen en kun je vragen stellen over het werken in de advocatuur en hoe het is om bij Brinkhof te werken. Dat kan in een ontspannen sfeer tijdens een speeddate met onze advocaten, tijdens de lunch op ons dakterras (met prachtig uitzicht over het centrum van Amsterdam!), of tijdens de borrel.

Hanneke Kooijman (oud-student van de Tilburg University – Master European Public Law en nu advocaat bij Brinkhof) heeft deelgenomen aan onze STEP In-housedag. Zij zegt daarover:

Tijdens de STEP In-housedag krijg je in een relatief klein groepje studenten de kans om Brinkhof te leren kennen. Je spreekt medewerkers, partners en zelfs cliënten van Brinkhof. Bovendien wordt de dag in stijl afgesloten met een gezellige, informele borrel. Dit is een hele leuke manier om kennis te maken met ons kantoor. Als je interesse hebt in intellectueel eigendom, media of telecom, meld je dan aan voor de STEP In-house dag bij Brinkhof!

De eerstvolgende STEP In-housedag vindt plaats op 10 juni 2022. Aanmelden kan via deze link.