Studentstage

Ben jij een talentvolle derde- of vierdejaars rechtenstudent met ambitie voor de innovatieve rechtspraktijk? Loop dan studentstage bij Brinkhof. Bij ons is niets vanzelfsprekend, dus ook de invulling van je stage niet. Brinkhof staat open voor jouw ideeën. Samen creëren wij de stage die aansluit op jouw wensen. Maatwerk op topniveau begint al bij de invulling van je stage.

Jouw uitgangspositie bij Brinkhof is een stage voor twee maanden, met een uitstekende stagevergoeding en de keuze voor een specifieke praktijkgroep of multidisciplinaire werkzaamheden. Daarbij maak je integraal deel uit van ons kantoor. Je deelt een kamer met een van onze advocaten en draait volledig mee in de dagelijkse praktijk. Je wordt betrokken bij interne en externe besprekingen, gaat mee naar zittingen en bereidt adviezen en processtukken voor. Je schuift samen met de partners en medewerkers aan voor de lunch en natuurlijk ben je ook welkom op onze wekelijkse kantoorborrel, bij zomerweer op ons dakterras.

Wil jij je stage combineren met het schrijven van je scriptie of aansluitend je scriptie schrijven op kantoor? Wij bieden talentvolle studenten de mogelijkheid om dat te doen. Brinkhof is een inspirerende en motiverende omgeving. De deur van onze advocaten staat altijd open. Wissel samen met ons van gedachten en doe je voordeel met onze bibliotheek en alle knowhow systemen die tot je beschikking staan.

Eerst meer weten? Neem contact op met HR via telefoonnummer +31 20 305 31 90 of per e-mail HR@brinkhof.com.

Direct solliciteren? Stuur dan een e-mail naar HR@brinkhof.com met een korte motivatie, cv, eindexamen- en studieresultaten. Als we je uitnodigen om bij ons studentstage te lopen, dan zullen wij je vragen een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te leveren.

Wanneer jouw verzoek voor een studentstage door ons positief wordt ontvangen, word je zo snel mogelijk uitgenodigd voor een gesprek. Daarin bespreken we zo mogelijk al direct jouw wensen en onze mogelijkheden. Na afloop van dit gesprek krijg je te horen of wij jou een geschikte stageplaats kunnen bieden.

Volg ons op LinkedIn en Instagram om op de hoogte te blijven van de actuele vacatures.